Majken Brahe Ellegaard Christensen billetter

Bliv fan

Majken B. E. Christensen besidder alle de vigtigste evner til at være en god videnskabelig kommunikator: en solid videnskabelig baggrund kombineret med en fremragende evne til at tilpasse sin kommunikation til publikum. Alt dette er pakket ind i en personlighed, som udstråler engagement, fokus og en grundlæggende entusiasme for videnskaben, der smitter af på tilhørerne.

Majken Brahe Ellegaard Christensen er astrofysiker og ejer af konsulentfirmaet Astronomicca. Hun er videnskabsskribent og er flere gange blevet brugt som ekspert i de dansker medier i forbindelse med astronomibegivenheder.

Majkens professionelle profil er en kombination af projektledelse fra det private erhvervsliv krydret med en videnskabelig tilgang fra universitetet. Hun har professionel erfaring fra flere større banker og har arbejdet med formidling på Syddansk Universitet.

Majken er uddannet cand.scient. i fysik og astronomi på Københavns Universitet i 2011. Hun har teleskoperfaring fra blandt andet det enorme APEX radioteleskop i Chile og har været tilknyttet to forskellige grundforskningscentre i forbindelse med sin bachelor og sit speciale.

Majken Brahe Ellegaard Christensen holder årligt en række foredrag om populærvidenskab og formidling for både virksomheder og organisationer, ligesom hun bidrager med artikler, blogs og bliver brugt som ekspert i medierne. Formålet med Majkens nytænkende foredrag er at kombinere videnskabsformidling med kommunikation og sociale medier.

Majken Brahe Ellegaard Christensen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Majken Brahe Ellegaard Christensen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger