Malani Præsenterer Don W + Support v. Baby & Qiizy samt Francis billetter

Bliv fan

Don´en er tilbage! En af mine absolutte favoritter på den danske hip-hop scene - Don W er et af de bedste nye upcoming navne i dansk boom bap hip hop!

Med en benhård time, rå rim og retorik i verdensklasse går Don W igennem alt fra liv og død til planeterne og pyramiderne i Giza i hans tekster. Don´en kan normalt findes på den internationale jazzscene verden over men har en dybtliggende passion for Oldschool hip hop som gør det tvingende nødvendigt for manden at spytte rim til tunge beats på en scene!

Denne aften bliver der delt scene med to navne fra Det nye Odenseanske musikkollektiv Malani (udtales alla Albani) - Baby & Qiizy samt Francis.


Den spirende rapper Francis fra Odense, har under lockdown gjort sig klar til at indtage den danske rapscene med numre der fusionere trap og drill. Blandingen af staccato og flydende ord leveret over hårde melodiske beats, sikre publikum en oplevelse af et energisk sceneshow med yderst teknisk snilde.

Baby & Qiizy er udsprunget af Odenses fremadstormende hiphop miljø. Bandet består af producer Luis Angel og rapperen Marqiizy der til sammen danner den dynamiske duo.

De kommer fra to forskellige bagrund Baby er født i Cuba og kom til Danmark i en ung alder, mens Marqiizy er halvt dansk og halvt irakisk, tilfælles deler de kærligheden for musikken. Babys beats kendetegnes ved de hårde afro / trap trommer og melodiske melodier. Qiizy’s tekst univers kredser om retfærdighed og eksistentielisme, og teksterne er reflekterende, filosofiske og udfordrende.

Baby & Qiizy blander tankevækkende tekster, godt håndværk og gode værdier med banger beats og klub hits!

Malani Præsenterer Don W + Support v. Baby & Qiizy samt Francis datoer og billetter

lør 08 maj 2021 19:00

PåTaget, Odense

Malani Præsenterer Don W + Support v. Baby & Qiizy samt Francis PåTaget

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger