Marie Bergman billetter

Bliv fan

"Hun kan synge fra en selvangivelse og stadig få det til, at lyde som musik!!" Citat Allan Olsen.

En af de helt store svenske sangerinder gæster Nyborg til en smuk intim koncert sammen med hendes musikalske legekammerart og husbond Lasse Englund

Marie Bergman har et helt specielt forhold til danskerne, hun har i sin lange karriere spillet for udsolgte huse over alt, små og store steder. Hun er en musikalsk budbringer, som danskerne har taget til sig. Hun er blevet betragtet som en af danskernes yndlingssvensker.

Til koncerten vil den altid aktive sanger, fortolke sig selv, når hun tager på en eksklusiv turne “ - nu er det tid til Revival” med sange fra starten af karrieren og op til i dag.

Marie Bergman har igennem mange år spillet og sunget for fulde huse i Danmark. Hun magter alle genre, og blev bl.a. efter Frederikssunds Festivalen, for en del år siden, af en anmelder, udråbt til intet mindre end Visesangens “Grand Cru”. Som hun siger “- jeg synger blot sange, som stadig dufter”.

Hun betager publikum som ingen anden, og derfor var det spændende udfordring for hende, da Allan Olsens inviterede hende med på turneen D’damer.

Hun var det svenske indslag, da cremen af dansk rock og pop indspillede støttesinglen Afrika. Og så var hun en overgang musikprofessor ved musikkonservatoriet i Århus. Tidligere har Marie Bergman også gæsteoptrådt med DRs Big Band 

Få en aften med en stor sangerinde fra Norden!

Marie Bergman datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Marie Bergman i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger