Martha Elisabeth; Jonas Frølund; Dávur /Ophelia billetter

Bliv fan

Copenhagen Concert Community præsenterer “klassisk og rytmisk på samme scene 2022” med artpop talentet Martha Elisabeth, den virtuose klarinettist Jonas Frølund og den dugfriske guitarduo Dávur/Ophelia. En aften med genrebrydende musik, stærke sangerinder, ørehængende melodier, nye musikalske strukturer, virtuositet og vildskab.

Døre kl. 20:00 
Show kl. 20:30
Entré: 100 kr.

MARTHA ELISABETH ◁◁◁
På Martha Elisabeths debut EP “LUCY” som udkom i juni 2021, bliver man bombarderet med uforudsigelige strukturer, men samtidig fyldt med ørehængende melodier. Om EP’en skriver Soundvenue: “Det er tydeligt, at Martha Elisabeth er en af de dygtigste og mest ambitiøse nye skikkelser i artpop vi har herhjemme”. Martha Elisabeth er uden tvivl et nyt talent på den danske musikscene. Hendes eksperimenterende popkompositioner er både en hyldest til det enkle, men også til det storslåede. 
Hendes tekstunivers bevæger sig tit i en balancegang mellem smerte og kærlighed. Martha Elisabeth laver musik der hylder kontrasterne, og i mødet mellem hårdtslående elektroniske elementer, fingrespil og smukke fraseringer, opstår et musikalsk spændingsfelt der skaber de perfekte rammer for Marthas meget genkendelige vokal. På trods af Marthas innovative forståelse af genre, har det lykkedes hende at få radio debut på hhv P3 og P6 med 4 ud af de 5 numre på Ep’en. Martha Elisabeth har baggrund i danseteater hvilket har skabt et stort fokus på det kropslige og visuelle, som især ses på scenen. Til hendes koncerter bliver man blæst bagover af den tekniske snilde både som vokalist og guitarist. 
D. 20 maj 2022 udkom Martha Elisabeths single ‘Mad/sad’ som er første udspil fra hendes kommende debut-album. Medvirkende på nummeret er et kor bestående af Ghazal, Helena Gao, FABER, Veiles, Vakt og Nemo (tidligere medlem af gruppen Jenny). 

FRØLUND/ JAKSHØJ ◁◁◁
Klassisk duo på klarinet og slagtøj - det bliver helt vildt!
Jonas Lyskjær Frølund (1996) er en suveræn virtuos klassisk klarinettist. Han er uddannet på konservatoriet i Paris, og er en passioneret kammermusiker og har faste sammenspilspartnere i blæserkvintetten V Coloris, som i 2020 udgav deres første CD med Dinu Lipattis værker for træblæsere, samt i Trio Han/Frølund/Jakshøj.
Den tidligere Sct. Annæ-elev er soloklarinettist i Danmarks Underholdningsorkester, på kontrakt som alternerende soloklarinettist i Malmö Symfoniorkester, på trial som soloklarinettist i orkestret ved Royal Opera House, London.
Tre albums med Jonas i nyskreven musik, heriblandt et album med danske og udenlandske solostykker, venter på at blive udgivet. Han samarbejder regelmæssigt med komponister som Birgitte Alsted, Mette Nielsen, Poul Ruders, Rune Glerup og Bent Sørensen og er desuden fascineret af den frie improvisation. Jonas tiltrækkes af udfordringer og arbejder på en så uhindret og kreativ dialog og udveksling med publikum som muligt.
Gennem årene har Jonas modtaget adskillige legater og priser, bl.a. P2’s talentpris, Jacob Gades Legat, Léonie Sonnings talentpris og Betty og Valdemar van Hauens Legat, og i 2021 er han modtager af Musikanmelderringens Kunstnerpris. Ydermere har han opnået topplaceringer i internationale konkurrencer. I 2019 vandt han 5th Lisbon International Clarinet Competition, hvis førstepris indebar en koncert på ClarinetFest i USA, verdens største klarinetmesse arrangeret af ICA – International Clarinet Association.
Denne aften optræder han som duo sammen med den klassiske slagtøjspiller Jonatan Jakshøj der til daglig spiller i Det Kgl. Kapel. 
De 2 musikere har begge en stærk interesse for ny musik.

DÁVUR / OPHELIA ◁◁◁
med baggrund som klassiske uddannede guitarister præsenterer duoen et originalt repetoire et sted mellem klassisk og ny nordisk folk mixet up med r & b.
Ophelias kan formidle de inderste følelser med sin store stemme med den dybe glød, - nogen har måske hørt hende synge sammen med Selma Judith, bl.a. da de gæstede os her i Sydhavnen i2019.
Dávur/Ophelia er musikkere på højt niveau og man føler sig absolut godt tilpas i deres selskab.
Ophelia er født i 1998 i Gentofte og opvokset i Frederiksværk.
Hendes første møde med guitaren var igennem hendes far, som inspirerede hende til at uddanne sig som guitarist.
Udover at spille guitar på højt niveau, synger Ophelia lige så godt som hun spiller, og har komponeret et hav af sange.
Ophelia studerer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med Jesper Sivebæk som hovedfagslærer.
Dávur Birgisson er født i 1995 og opvokset i Thorshavn. 
Da han var 9 år begyndte han at spille guitar hos Ragnar Olsen på Thorshavn's Musikskole og flyttede senere til Danmark for at studere på DKDM, hvorfra han debuterede som solist fra den 8. september 2022.
Dávur har nu en karriere som musiker og underviser.

Copenhagen Concert Community takker Knud Højgaards Fond, Københavns Kommunes Musikudvalg og Kgs. Enghave Lokaludvalg for deres støtte.

Copenhagen Concert Community ønsker at skabe koncertoplevelser, der går på tværs af genre og generation.
“Klassisk og rytmisk musik på samme scene” er koncerter, hvor klassisk musik får spillerum i et koncertforløb med rytmisk musik. Med klassisk og rytmisk musik på samme scene ønsker vi at bringe den klassiske musik ud til et nyt publikum. Vi ønsker at sætte en ramme hvor publikum både kan komme hjem med det de kom efter, men også med en overraskende æstetisk oplevelse, de ikke selv havde planlagt eller regnet med. 
Koncerterne er arrangeret af Copenhagen Concert Community og afviklet samarbejde med Karens Minde Kulturhus

Martha Elisabeth; Jonas Frølund; Dávur /Ophelia datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Martha Elisabeth; Jonas Frølund; Dávur /Ophelia i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger