Martin Brygmann billetter

Bliv fan

Martin Brygmann er kendt og elsket for sine mange karakterer på film og i tv, og nok særligt for rollerne i populære julekalendere og i Far til fire-filmene, men han besluttede sig faktisk i en tidlig alder for at forfølge musikken og spillede i en årrække trommer i bands som Take Five, Alliance, Naîve, Love Shop, Peter Smidt og Lars H.U.G.

I slutningen af 80’erne dannede Martin Brygmann sammen med Peter Frödin, Hella Joof og Paprika Steen revyerne ”Guds blinde øje”, og samtidig begyndte han at få flere teater og filmroller bl.a. rollen som Andersdrengen i Søren Faulis ”De skringende halse”. Det var også i den periode, at Martin Brygmann ofte blev spurgt, hvorvidt han var musiker eller skuespiller. Han har aldrig rigtig fået besvaret spørgsmålet og spillede som rollen i Andersdrengen på Roskildefestivalen i 1996 og fik senere via TV-satiren Lex & Klatten (1997) sine første hits som komponist med ”For kendt” og ”Rørvig”.

Efter tv-satiren “Lex og Klatten” fortsatte Peter Frödin, Hella Joof og Martin Brygmann samarbejdet først med radiosatiren ”Det Brune Punktum” og siden flere shows på Bellevue Teatret. I forbindelse med forestillingerne udgav gruppen CD’erne af samme navn med bl.a. hits som ”Jeg vil i seng med de fleste”, ”Ud i det blå” og ”Kom lad os gå”. Det gav Martin yderligere succes som komponist, og han skrev derefter to store hits til Hella Joofs debutfilm ”En kort en lang” nemlig ”Vent på mig” med Jimmy Jørgensen og Peter Frödin og ”En kort en lang” sunget af Lisa Nilsson.

Foto: Franne Voigt

Martin Brygmann datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Martin Brygmann i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger