Martin Fabricius Trio og Hvalfugl billetter

Bliv fan

Martin Fabricius Trio
Martin Fabricius: vibrafon
Andreas Markus: bas
Jacob Hatholt: trommer
 
Siden dannelsen af sin trio i 2007 har den danske vibrafonist og komponist Martin Fabricius begejstret publikum og anmeldere med sine smukke, stemningsmættede og billedskabende melodier. Her står tiden stille, mens man flyder rundt på de blødeste lydbølger omblæst af solbeskinnede skyer. Med nyskabende og moderne spilleteknikker er Fabricius en af vor tids toneangivne vibrafonister, og hans udgivelser har da også modtaget stor international anerkendelse og åbnet dørene for turnéer i både Tyskland, Kina, Afrika og USA. I tæt forening med sine to prægtige musikalske legekammerater - Andreas Markus og Jacob Hatholt, der også har optrådt med navne som Teitur, Afenginn, Francesco Cali, Randy Brecker og George Garzone - er der kun at læne sig tilbage og stornyde.
                                                       
Hvalfugl
 
Jonathan Fjord Bredholt: klaver
Jeppe Lavsen: guitar


Anders Juel Bomholt: bas
 
Der er en perlende friskhed og en særegen lyrisk nerve i den århusianske trio Hvalfugls bud på jazzet folkemusik, og med deres legende sammenspil og høje tekniske niveau bliver man elegant sendt i retning af både lyse nordiske nætter og efterårsglød i trækronerne. Hvalfugl findes lige i krydsningen mellem det let flyvende og det store tunge. I dette univers kan solen skinne fra en skyfri sommerhimmel, eller regnen kan dryppe fra en mørkegrå novembersky. Gruppens egne smukke afdæmpede kompositioner er udgivet på i alt 3 album, og alle udgivelser er blevet bemærket. Hvalfugl er noget af det
smukkeste ,der er sket for dansk jazz i mange år. Det bliver bare ved, skrev Jazznyt bl.a. om den seneste udgivelse Øjeblikke Vi Husker.
Glæd dig til en varm Vinterjazzaften i selskab med to danske bands, der i den grad sætter aftryk.

Martin Fabricius Trio og Hvalfugl datoer og billetter

tor 24 feb 2022 20:00

Den Blå Kirke, Svendborg

Martin Fabricius Trio og Hvalfugl - dobbeltkoncert - Vinterjazz 2022

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger