Mathæus Bech billetter

Bliv fan

Line up:
Mathæus Bech, kontrabas
August Korsgaard, keys
Siv Øyunn, trommer
+ hemmelige lokale gæster…

13 år gammel oplevede Mathæus Bech en koncert, der ændrede hans liv. Den skabte en sitrende og allestedsnærværende drøm i ham om at blive musiker. 12 år senere fejrer han nu, at drømmen er gået i opfyldelse med sit debut-album ‘Optimist’, der reflekterer over rejsen fra barndomsdrømme til virkelighed. Mathæus er vokset op i Svendborg og meget af musikken er skrevet i barndomshjemmet eller naturen omkring det sydfynske.
I sin musik forener han erfaringer og inspirationer fra jazzen, folkemusikken og den klassiske musik og ophæver grænserne mellem genrerne på en sympatisk og mesterlig måde. Han stræber efter at fortsætte den stolte danske tradition af virtuose og solistiske kontrabassister og vil vise en ny generation af musikelskere at kontrabassen ikke behøver at stå i baggrunden.

–––––
Jeg er ikke længere på sociale medier eller streaming- og videotjenester, men hvis man er interesseret I at følge med I hvad jeg laver, se musikvideoer og andet spænende indhold, kan man følge mig på www.patreon.com/mathaeus

Mathæus Bech datoer og billetter

fre 18 jun 2021 20:00

Spillestedet Harders, Svendborg

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger