Med toget til Paris og Rom billetter

Bliv fan

Tag med på en rejse, der ikke forurener

At rejse er at drømme. Især når turen går sydpå til varmere og måske mere romantiske himmelstrøg. Danmarks Jernbanemuseum inviterer til en aften i to af Europas smukkeste hovedstæder, Paris og Rom. Det sker ved fremvisning af filmene Med toget til Roma fra 1961 og Med toget til Paris fra 1967. Filmene tager os med på en fantastisk rejse ind i hjertet af de to metropoler. Fra 1960’erne fik DSB produceret en række reklamefilm, hvor beskueren kom med på en rundtur til populære rejsemål. Inden filmfremvisningen fortæller formidlingschef Anna Back Larsen om ferierejser med tog gennem tiden og om DSB’s rejsefilm.

Ved arrangementet byder Danmarks Jernbanemuseum på ét glas vin og et par snack fra Frankrig og Italien. Arrangementet er et samarbejde mellem Odense International Film Festival og Danmarks Jernbanemuseum.

Museet følger retningslinjerne i forbindelse med COVID-19. Vi tager derfor de nødvendige forholdsregler og har indført en række initiativer, der gør, at vi kan passe bedst muligt på hinanden og gøre museumsbesøget til en tryg oplevelse. Har du sygdomssymptomer, så opfordrer vi til, at du bliver hjemme. Host og nys i ærmet, hold afstand og følg i øvrigt de almindelige COVID-19-regler.

Dato:

Torsdag den 27. august kl. 19.30-21.00

 

Billetpris:

Voksne: 75 kr. inkl. gebyr

Museumsklubben: 50 kr. inkl. gebyr. Som kortindehaver kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. Ved ankomst til museet skal gyldigt klubkort fremvises.

Med toget til Paris og Rom datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Med toget til Paris og Rom i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger