Meditationsaften billetter

Bliv fan

Denne workshop er for dig, der gerne vil lære at meditere og opnå mere overskud og energi i hverdagen. Vi vil komme igennem flere meditationer - herunder også åndedrætsøvelser og mindfulness. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger, andet end ønsket om at være sig selv.

Vi vil få ro på tankerne, så vi kan fordybe os, få kontakt til kroppen og bruge meditationen til at åbne os for selv at modtage de svar, vi har brug for at høre. Dette vil desuden aktivere det parasympatiske nervesystem. Dette betyder at hjerterytme, blodtryk, puls og åndedræt bliver roligere og mængden af stresshormoner falder og hjernen udskiller større mængder af signalstoffet dopamin, som er et hormon, der får os til at føle velvære. Meditation er sjælens iltmaske.

Vi vil snakke om, hvordan du får meditation ind i din hverdag - og flere af øvelserne vil du kunne fortsætte med derhjemme. Hvis du vil have større succes med at blive ved hjemme, så er det en god idé at teame op med en god meditations makker, I kan både følges til de tre Meditations workshops, men I kan også mødes efterfølgende og hjælpe hinanden videre.

Det anbefales, at du hverken lige har spist et stort måltid eller er sulten inden meditationsworkshoppen. Du låner yogamåtte, pude og tæppe (alt rengjort efter covid-19-retningslinjer) af mig. Jeg anbefaler behageligt tøj. Husk mundbind, da dette skal bæres, når du ikke er på din plads. Der vil blive serveret snacks og vand - igen skal er alt efter covid-19-retningslinjer.

Der er adgang ml. kl. 18.00 og 18.30. Døren låses kl. 18.30, da vi starter med meditation.

Tilmelding er bindende, så billetten refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato eller workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Meditationsaften datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Meditationsaften i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger