Mellow billetter

Bliv fan

Mellow er et nyt ungt rockband som er født ud af det rå havnemiljø i Svendborg. Bandet er i deres topform, og de er klar til at indtage enhver scene, sætte publikum i femte gear, og levere den vildeste oplevelse!

’Mellow’ består af de 3 unge musikere Nicki Hansen på guitar og vokal, Jakob Stuhr på bas og kor, samt den hårdtslående trommeslageren Silas Kløvedal.

Powertrioen har det seneste år spillet til Emergenza festival, varmet op for Rebecca Lou, og gæstet spillesteder som posten i Odense, Harder’s i Svendborg og Skråen i Aalborg.

I 2019 udgav Mellow deres debut-EP ’Seductive’

Her kan man høre hvordan forsangeren, Nicki, igennem sine rå tekster beskriver hans oplevelser med ungdomsfester, alkohol og kærlighed, til de mere sårbare emner som, utroskab og hvad der ellers andre kan forekomme i et ungt kærlighedsliv. Alt dette bliver understøttet af den rå og upolerede rock som bandet spiller. Mellow kan på mange måder sammenlignes med store bands som Dizzy Mizz Lizzy, Green Day og Social Distortion. Og der er fart på, for når drengene går på scenen, blæser de publikum bagover!

Mellow datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Mellow i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger