MENDOZA billetter

Bliv fan

MENDOZA er uden forbehold sin egen instruktør på alt hvad hun foretager sig, og derfor har hun skabt sit eget enkeltstående univers og en lyd, der vil omfavne publikum og lyttere med en elektronisk fremadrettethed i et tekstunivers fyldt med stærke følelser og en nerve i musikken.

Mystikken ved MENDOZA kommer til udtryk i en uforudsigelighed der kun trækker den nysgerrige endnu længere ind i hendes underverden, hvor det hudløst ærlige, det grimme og fremmede bliver det smukke og eksklusive.

MENDOZA overraskede alle da hun i august 2013 dukkede op ud af det blå, med sangen Love Druggie og den dertil hjemmelavede webcam musikvideo. I januar 2014 kom så den officielle udgivelse af singlen, som siden da har roteret på P3 i både Danmark og Sverige hen over sommeren samt ligget i A-rotation på engelske Rinse FM. Musikken er lavet udfra en ide om en fri bevidsthedsstrøm, der løber uordnet og associativt. Hun skriver uden at kigge tilbage og rette, fordi hendes dogme er, at man heller ikke kan rette i ’tiden’, i ’det sagte’ eller i ’det man har gjort’.

Den danske sangerinde MENDOZA er kommet i særdeles fint selskab, da hun har skrevet en international kontrakt med det anerkendte engelske pladeselskab Atlantic Records. Hun kommer dermed i stald med store kunstnere som Ed Sheeran, Lykke Li, Charlie XCX, James Blunt, Clean Bandit, Birdy og Bruno Mars.

Vice-præsident og A&R Paul Samuels hos Atlantic Records udviser glæde for MENDOZA og siger:
"MENDOZA er sådan en levende, kreativ, talentfuld kunstner. Vi er meget glade for, at hun har sluttet sig til Atlantic Records' familie, og vi ser frem til at fremme hendes utrolige kunstneriske vision i 2015."

Anden single "Houdini" fra MENDOZA kom på gaden tidligere på året. Den handler om et uskyldigt crush, som udvikler sig til et større problem, fordi det bliver en redningsaktion af en person med et alkohol- eller stofmisbrug. Man befinder sig i dilemmaet mellem forestillingen om, at man kan redde en person og at føle, man skal forsvinde og ikke blive trukket med ned.

MENDOZA selv udtaler:
"Inspirationen til flere af mine sange handler om de dårlige valg, jeg har taget, som for det meste er i sammenhæng med nattelivet. Generelt synes jeg at finde kærligheden i en rus i byen oftest er meget risikabel, og der kommer sjældent noget godt ud af det. Hvis man gerne vil se sig selv i et bedre liv, skal man lade være med at hive dårlige folk ind i sit liv."

Houdini er lavet i samarbejde med MENDOZAs faste kreative partner og producer, Niels Kirk, der også var med på Love Druggie. Efter udgivelsen af første single, Love Druggie, er det gået ret stærkt for den unge Københavner. MENDOZA vandt LiveCamp på Smukfest 2014, åbnede derfor hovedscenen på samme festival, Bøgescenen og fik disse ord med på vejen:

"MENDOZA tog publikum med bukserne nede og skabte en fest udover det sædvanlige, som var umulig ikke at lade sig rive med af. Udover festen har musikken et interessant lyrisk bagland, som sammen med den ekstraordinære vokal performance har internationalt potentiale.”

Umiddelbart efter koncerten på Smukfest spillede hun på den svenske festival Way Out West, foruden dette års Roskilde Festivals Skate scene tidligere på sommeren, som hun gæster eksklusivt igen i sommeren 2015. Hendes udgivelse Love Druggie har netop passeret 3 millioner streams på Spofity.

MENDOZA datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til MENDOZA i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger