Michael Falch billetter

Bliv fan

MICHAEL FALCH

Nu, hvor restriktionerne er blevet lempet, rykker Michael Falch ud i et poetisk, akustisk sommer-set up - enten ene mand eller sammen med den norske cellist Live Johansson og guitaristen Lars Skjærbæk og somme tider også med Signe Svendsen på kor og guitar. 

Det bliver med et repertoire bestående af Falch’ens største hits gennem mere end fire årtier og med smagsprøver fra hans seneste albumsucces ‘Forår i brystet’ fra 2020 - fra ‘Mød mig i mørket’ over ‘I et land uden høje bjerge’ til ‘Juble igen som fugle’.

I foråret 2021 udgav den superkreative Michael Falch også den anmelderroste og dristige erindringsbog ‘Over stregen’, der også ligger højt på salgshitlisterne. 

Michael Falch har ikke optrådt offentligt, siden den store MALURT-reunion turné blev afbrudt af corona i marts sidste år. Alt MALURT er udsat til 2022, og her og nu sætter Falch så kursen mod den danske sommer.

Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre, og med en revitaliseret karriere er der efterspørgsel på ham alle steder fra, for nylig sågar fra ‘X Factor’. Nu agter han endnu en gang at bevise, at han også akustisk kan få ethvert spillested til både at synge og gynge med lige dele livsglad energi og nærværende poesi.

Michael Falch datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Michael Falch i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger