Michael Fjeldgaard - Får du nok ud af dit liv? billetter

Bliv fan

Hvor ofte giver du dig selv lov til at fokusere 100% på dig og dit liv?

I en presset hverdag kan det være svært at finde tiden og roen til at mærke, om du er på vej i den rigtige retning – med dig selv, med dit liv, med din virksomhed.
Der er løbende både små og store beslutninger, der skal tages. Du vil garanteret gerne træffe de rigtige.

Det kræver nærvær og fordybelse at lægge de bedste livsplaner og at tage de bedste beslutninger. Gennem vandring i naturen får dit sind mulighed for at åbne sig, så det kan høre de svar, der ligger gemt i dit ubevidste.

Vandring er kendt som en metode, der gennem århundreder har banet vej for nye erkendelser og indsigter. Vandring vande...r sjælen.

Til foredraget vil du få facilitator og coach Michael Fjeldgaard fortælle sin egen historie om hvordan vandring har haft – og har en stor påvirkning på hans liv.

Du vil også blive introduceret til måden hvorpå den faciliterede proces på vandreturene foregår, med dig selv og Michaels fortælling i centrum.

”Jeg har bl.a. oplevet, hvordan vandring i bjergene på Gran Canaria hjalp mig med at tage beslutninger, som har bidraget til, at jeg i dag lever på en måde, som er i overensstemmelse med de ønsker og mål, jeg har for min tilværelse” siger Michael Fjeldgaard.

Foredraget foregår i Spejlsalen i Borgerforenngen.
Der er 50 unummerede pladser.

Michael Fjeldgaard - Får du nok ud af dit liv? datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Michael Fjeldgaard - Får du nok ud af dit liv? i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger