Michala Petri, Lars Hannibal & Ghita Nørby billetter

Bliv fan

Du kender hende fra film som "Baronessen fra Benzintanken", "Peters Baby", "Dansen med Regitze" og "Stille Hjerte". Nu tager Ghita Nørby igen rundt i landet, med H.C. Andersen og andre store forfatter under armen. Klar til at give publikum en stor oplevelse.

Forestillingen har har modtaget 6 stjerner af mediet Kulturtid - 
"Helheden og samspillet er så fint, at hver enkelt fortælling og 
musikstykke bliver som små kunstværker på en snor.
Det bliver ikke større"

Det er en forestilling i 10 scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Ord og toner bruges til at fortælle om livets mystik og enkelhed. Et menneskes tanker om livet og kærligheden og alle de dårskaber, der følger med på rejsen.

Ghita Nørby behersker hele følelsesregistret og kan med sit nærvær, melodiske fraseringer af teksten og smukke udtale, skabe en stemning af varme og spænding, der når ind i en hver sjæl. Og sammen med de to virtuoser Michala Petri og Lars Hannibal skabes denne fantastiske forestilling, der i en blanding af skøn musik og fortælling leder publikum på en forunderlig rejse gennem eventyrets verden.

Ghita Nørby er som altid sublim og har et nærvær, som kan mærkes selv på de bagerste rækker. Hun formår at formidle sin fortælling med en følsomhed og forståelse, der bærer præg af hendes store erfaring i livet såvel som på scenen.

Michala Petri har fået P2 Prisen 2019 ved en stor koncert i Musikkens hus i Aalborg.

Michala Petri, Lars Hannibal & Ghita Nørby datoer og billetter

søn 27 okt 2019 15:00

Mejerigaarden, Gedser

Aflyst

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger