Michelle Kristensen billetter

Bliv fan

Mission sund - sæt gang i de sunde vaner

Michelle Kristensen er sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 og er en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt. Hun har samlet +50.000 følgere på sine Instagram og Facebook-profiler.

Hendes foredrag udmærker sig ved med et stærkt glimt i øjet at tale direkte til mennesker, hvad enten det er som ledere og medarbejdere eller som deres private udgave som hr. og fru Danmark. Michelle Kristensen evner på underholdende vis at sætte sig ind i danskernes hverdag og inspirere ud fra de faktiske omstændigheder, mange mennesker møder i hverdagen.

I sin virksomhed har Michelle Kristensen 12 ansatte, der træner og vejleder ud fra hendes principper. Dernæst kører virksomheden de såkaldte MK Bootcamps, som er blevet en kæmpe succes over hele Danmark. Michelle Kristensen arbejder som konsulent for bl.a. Rynkeby, hvor hun bidrager til produktudvikling. Hun har desuden skrevet fem bøger om sundhed, senest bestselleren, Mission Sund. Michelle Kristensen er bachelor i idræt fra Århus Universitet og har læst supplerende fag på kandidatuddannelsen, human ernæring, KU. Herudover har hun taget en lang række specialuddannelser inden for træning- og ernæringsområdet.

Michelle Kristensen datoer og billetter

tor 11 jan 2018 19:30

Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Michelle Kristensen - sæt gang i de sunde vaner

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger