Midt om Natten + Padlock Chain billetter

Bliv fan

Glæd dig til en energisk syng-med rockaften i Eksercerhuset, når det lokale skrammelrock-band og Kim Larsen-kopierne bliver sluppet løs!

Padlock Chain:
Rockmusik, der får drøblen til at blafre, sveden til at sprøjte og fadølshanen til at løbe. Sådan er Padlock Chain. De uofficielle jysk-fynske mestre af skrammelrock spiller med så gennemført spilleglæde og selvuhøjtidelighed, at det altid smitter publikum.

"Vi elsker at spille rock. Det er ikke firestemmig raketvidenskab - vi eeelsker det simpelthen bare. At vi så ovenikøbet får lov at gøre det i Eksercerhuset, er bare ekstra fedt. Det er et super hus at rocke, rulle og ruske i. Vi glæder os som fire små drenge bagerst i Tivolis candyfloss-kø," siger forsanger Peter Friis Autzen.

Padlock Chains kærlighed til rocken kan ses på deres sætliste, der altid rummer adskillige klassiske rocknumre. Men der kan også snige sig lidt blues ind, hvis stemningen er til dét. Og sågar et gammelt disco-nummer, som dog selvfølgelig røres op med en god gang rock først.

Padlock Chain rock-indviede Eksercerhuset i november, hvor de åbnede ballet for Magtens Korridorer og straks fik hele salen med på fællessang.

Midt Om Natten:

Hvis du ikke allerede har hørt (om) dem, så er det ikke et sekund for tidligt at lære ”Midt Om Natten” lidt bedre at kende.
Der er her tale om et Kim Larsen-kopiorkester, der i den grad serverer fremragende versioner af de allermest kendte mesterværker fra Gasolin tiden og frem til Kjukken i dag. Numrene er nøje udvalgte, så publikum kan synge med hele aftenen. Lad os tage dig med til en typisk koncertoplevelse med ”Midt Om Natten”:

Dansegulvet er konstant fyldt, og stemningen er høj. Forsanger Poul Nielsen overrasker gang på gang folk med sin stemme, der til forveksling lyder som selveste Kim Larsen, dog uden at være påtaget. Han kan simpelthen ikke gøre for det – han lyder bare som Kong Larsen, når han åbner munden. Også mellem numrene har forsangeren publikum i sin hule hånd.

Orkesteret er totalt sammenspillet og leverer den ene fremragende version af de mange hits efter den anden. God øjenkontakt med det dansende publikum og masser af smil på læberne fra de dygtige musikere. Det er tydeligt, at både publikum og orkesteret har det sjovt hele aftenen. Når det sidste
ekstranummer er spillet og fadølshanerne er tomme, har både orkester og publikum brugt al deres energi, og aftenen har været en stor succes.

Midt om Natten + Padlock Chain datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Midt om Natten + Padlock Chain i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger