Midtfyns Festival 2019 billetter

Bliv fan

Midtfyns Festival 2019

 

Her køber du partoutbilletter til Midtfyns Festival 2019, der afholdes d. 24. og 25. maj 2019 på Dyrskuepladsen i Ringe. Partoutbilletten giver adgang til festivalen begge dage. Nærmere informationer om åbningstider kommer snarest.

Prisen for en partoutbillet er ved salgsstart 595,. inkl. gebyr. Denne pris er i en begrænset periode og partoutbilletten vil derefter stige til 695,- inkl. gebyr.

Børn 0 til og med 12 år er gratis ifølge med en betalende voksen, men skal have billet. Vælg Partoutbillet - Barn 0-12 år. Husk at vise ID på barnet i indgangen.

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicap Forbund kan gratis medtage en ledsager. Vælg handicapbillet under billetbestillingen, og vis ledsagerkortet ved billettjek i indgangen.

Regler: Adgang til festivalpladsen er underlagt de til enhver tid offentliggjorte pladsregler på midtfynsfestival.dk, og du skal inden festivalen orientere dig om det. Pladsreglerne er endnu ikke endeligt fastlagt, men du skal forvente at du bl.a. ikke kan medbringe mad og drikkevarer, stole, store tasker, paraplyer og lign. Sikkerhedsvagternes anvisninger på pladsen skal følges, og andet vil medføre bortvisning.

Midtfyns Festival 2019 datoer og billetter

fre 24 maj 2019 16:00

Dyrskuepladsen Ringe

Køb billet

fre 24 maj 2019 12:00

Overnatning på Midtfyns Camping

Midtfyns Camping

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger