Midtfyns Festival 2019 billetter

Bliv fan

Midtfyns Festivalen er tilbage på sin sædvanlige plads på Dyrskuepladsen i Ringe og I vil i de gamle midtfynske rammer opleve en både velkendt og ny festival. Vi skaber en fynsk folkefest, hvor I gennem MUSIK, NOSTALGI og FOLKELIGHED bliver medskabere og får unikke oplevelser.

Den nye festival starter ikke, hvor den gamle sluttede, men starter som den oprindelig festival startede - i det små og med en kærlighed til musikken, det folkelig og fællesskabet!

De musikalske oplevelser bliver, udover almindelig festivalkoncerter, bl.a. med kunstnere som vil give personlige og nærværende optrædener ud fra vores MidfynsDogmer, men også sammensat i nye konstellationer.

Den folkelige vinkel vil give oplevelser, som involverer jer i form af oplevelser som både stimulerer det fysiske, mentale og følelsesmæssige.

Midtfyns Festivalens historie vil blive fortalt i ord, billeder og genstande fra den gamle festival, samt i mødet med de mennesker, som har været med til at starte, forme og udvikle den gamle festival. Dette fortælles i samarbejde med Øhavsmuseet Faaborg.

Igennem fællesskab, medejerskab, ånd og nærvær åbner Dyrskuepladsen endnu engang op for en fynsk folkefest, hvor musik og oplevelser er for alle. Vi glæder os til at se dig!

Midtfyns Festival 2019 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Midtfyns Festival 2019 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger