Mikkel Kessler billetter

Bliv fan

Mikkel Kessler er klar med sit helt nye og topinspirerende foredrag. Med en god kombination af alvor og humor lukker Mikkel Kessler nu op for de mere personlige aspekter ved livet som professionel bokser. Udover stor underholdningsværdi og engagement indeholder foredraget stærke budskaber om sejre og nederlag, som de fleste også vil kunne relatere til deres egen hverdag.

Mikkel Kessler er en af de største og mest karismatiske sportsprofiler Danmark har haft. Med sine 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser har han skrevet sig ind i historien som den bedste danske bokser nogensinde og han blev i 2006 kåret som Årets danske sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund.
Fem gange er Mikkel Kessler kåret som verdensmester i sin vægtklasse. I løbet af sin karriere har han bokset i de største internationale arenaer.

Med mere end 330.000 følgere på Facebook er Mikkel Kessler således ikke kun af de mest populære sportsfolk i Danmark, men også en af de mest populære personligheder vi har.

Siden indstillingen af sin professionelle boksekarriere i februar 2015, har Mikkel Kessler arbejdet intenst på sit helt nye og personlige foredrag, som han nu er klar til at introducere.

Mikkel Kessler datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Mikkel Kessler i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger