Min far billetter

Bliv fan

Ole Thestrup og Anette Støvelbæk spiller far og datter i dette rørende skuespil om demens. Faderen, André, er forvirret; engang var han stepdanser, og nu bor han sammen med sin datter Anne og hendes mand, Antoine. Eller var han ingeniør ... og hans datter bor i London med sin nye elsker, Pierre? Ansigter, navne, tid og sted blandes sammen i Andrés hoved. Forfatteren lader os se verden gennem Andrés øjne, og sammen med ham gå vild i den mentale labyrint, han gradvist forsvinder i. Hans datter navigerer med tyndslidt tålmodighed i krydsilden mellem sin fars og sin ægtemands vrede og

frustration. Hun kæmper en brav kamp i forsøget på at dele sin kærlighed, tålmodighed og forståelse for dem begge.

Den skrøbelige humor og den uafrystelige alvor er klar i Min far. Forfatteren kalder selv stykket for „en sort komedie"; både komikken og den smertelige frustration ligger på lur i de forviklinger, der opstår, når man ikke længere kan tro på det, man ser, eller genkende dem man møder.

Min far er et smukt og skræmmende portræt af en mand, der mister hukommelsen og kontrollen over sit eget liv. Og samtidig et hudløst billede på, hvor svært det er at være pårørende til en dement. Oplevelsen af magtesløshed og ensomhed er nærværende og genkendelig for alle, som har nogle år på bagen. Vedkommende og morsomt på én gang.

Forfatter: Florian Zeller

Instruktion: Geir Sveaass

Scenografi: Marianne Nilsson

Oversættelse: Gregers Dirckinck-Holmfeldt

Medvirkende: Ole Thestrup, Anette Støvelbæk, Claes Bang, Morten Lützhøft, Karin Bang Heinemeier m.fl.

Min far datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Min far i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger