Mina Okabe billetter

Bliv fan

Efter udsolgt Vega, anmelderrost koncert på Spot og debutalbum er Mina Okabe klar til at tage på koncert tour i Danmark.

”Hver SPOT Festival har nogle must see - koncerter, hvor køerne slanger sig rundt om hegn og bygninger længe før dørene åbner, og som efterfølgende bliver en del af en fællesreferenceramme for årets festival. Mina Okabes navn har stået på den liste i et godt stykke tid.”

Sådan skrev Gaffa efter Mina Okabes koncert i Musikhuset til sidste års Spot Festival i Aarhus. En koncert, hvor publikum kvitterede med stående klapsalver, da det virale hit, der netop har rundet 1 mio. såkaldte reels på instagram, blev spillet. Siden har hun blandt andet optrådt til en udsolgtkoncert i Lille Vega og udgivet albummet Better Days, der fik femstjernede anmeldelser fra både Gaffaog Soundvenue.

Til efteråret tager Mina Okabe på headliner-tour med sit band. En tour, der bringer hende til blandt andet Aalborg, Aarhus og København. På setlisten vil P3’s Uundgåelige nummeret I’m Done og top 10 radiosinglen Walk Away helt sikkert også være at finde blandt Mina Okabes mange personlige sange, som hun mestrer at levere med stor indlevelse og sin signifikante stemme.

Lige som Mina Okabes udgivelser i 2021, tårnhøje streamingtal, samt hendes koncerter til sommer på landets største festivaler, kommer hendes spillestedskoncerter til at være endnu en milepæl i Mina Okabes karriere.

Mina Okabe datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Mina Okabe i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger