Morten Albæk billetter

Bliv fan

oredraget "Det gennemsnitslige menneske" handler om at lede sig selv og andre i en global verden.

Morten Albæk er den første og eneste dansker, der er kåret og fremhævet af det anerkendte amerikanske magasin ”The Internationalist” som en af de mest innovative marketingsledere i verden. Morten Albæk er forfatter til flere bestsellers, bl.a. ”Generation fucked up?” og ”Det gennemsnitlige menneske”.

Forfatteren og forretningsmanden Morten Albæks karriere har bragt ham fra filosofistudiet til erhvervslivets tinder som underdirektør i Danske Bank, direktør i Vestas, Aarhus, og nu som chef for det nystartede investerings- og rådgivningsselskab, Voluntas.

Morten Albæk er også blevet landskendt fra det populære radioprogram "Mads og monopolet".

Foredraget omhandler:

”Sandsynligheden taler stærkt for, at man ikke har særlige evner. At man ingen særlige talenter besidder. At man slet ikke er noget særligt”, skriver filosoffen Morten Albæk i sin nye bog.
“Op igennem 1990’erne og 00’erne har vi skabt en kultur, der alene har opfordret mennesket til at definere sig selv ved sine ambitioner, drømme og fantasier. En kultur, der reproducerer folks manglende evne til nøgternt at vurdere egne evner ved at anspore dem til konsekvent at overvurdere dem”. Så kontant er meldingen fra Morten Albæk, der står bag bogen Det gennemsnitlige menneske – om at lede sig selv og andre i en global verden.

Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden.

I foredraget deler han sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre. De kontante refleksioner sættes løbende i relief med Albæks fortælling om sin egen opvækst og sine personlige erfaringer fra ungdoms- og voksenlivet.

Morten Albæk datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Morten Albæk i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger