Morten Christensen og Band uden navn billetter

Bliv fan

Morten Christensen er nu klar med sit første fuldlængde album ”Hvor Alting Begynder” Morten Christensen er denne gang gået i studiet med sine gode venner og dygtige musikere Asger Hald, Kevin Monie, Jakob Høg og Michael Ludvig Skjoldborg Lyberth hvor de sammen har indspillet ni stærke sange. Morten Christensen har døbt bandet: ”Band Uden Navn”

”Jeg er heldig jeg er omgivet af dygtige og kreative musikere. Processen i studiet har været helt igennem magisk. Vi har indspillet meget af musikken live. Fem mand på gulvet der spiller musik sammen. Det føles bare helt rigtigt at optage musik på denne måde. Musikken opstår i samspil med andre og den der fuldstændig umiddelbare glæde ved at spille sammen fornemmer man tydeligt på de 10 sange der udgør det nye album”

Morten Christensen fortsætter ”Der har været en dejlig afslappet atmosfære i studiet og producer Søren Brylle har virkelig formået at trække det bedste ud af os. Ingen stress og dårlige vibes bare gode tider med venner samlet om et fælles formål, nemlig at spille de her sange jeg har skrevet”

Morten Christensen og Band uden navn datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Morten Christensen og Band uden navn i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger