Morten Kjær & Gabby Gordon billetter

Bliv fan

Morten Kjær er sanger, sangskiver og producer med over tyve år i branchen. Som bare 22-årig stod han i front da vokalgruppen Basix tog et kænguruhop ind danskernes stuer og hjerter. Det var ved Dansk Melodi Grand Prix i 2001. I årene der fulgte rejste han landet tyndt med vennerne i den platinsælgende a cappella-gruppe. Og så en dag ringede telefonen fra Los Angeles. Den femdobbelte Grammy-vinder Mervyn Warren sendte bud efter østjyden. “I guess we have to make you a star!”, lød det i røret. Så Morten Kjær pakkede kufferten og rejste ud for at forfølge The American Dream. Fra sin lejlighed i et gammelt Hollywood-hotel skrev og udgav østjyden en stribe albums og turnerede i 8 år solo og med sine bands Ebb & Flow og M-Pact.
Siden 2018 har Morten Kjær igen haft base i København. Senest har han været involveret i teaterprojekterne “Sad i parken - en hyldest til Rugsted & Kreutzfeldt” og Østre Gasværks store jubilæumsshow, “Gas Galla”, hvor han blev nomineret som “Årets Entertainer”. Han har også lavet vokalarrangementer til Fredericia Teaters forestillinger “Shu-bi-dua - The Musical” og “Seebach”.
Mortens seneste danske soloalbum, “Retur”,  udkom i foråret 2019.
www.mortenkjaer.dk


Gabby Gordon er en dansk/amerikansk soulet singer-songwriter. Hun havde sin tidlige opvækst i den lille, jyske landsby, Ugelbølle. Men siden hun var 8 år gammel har hun boet i seks forskellige lande; de seneste 15 år i USA, nærmere betegnet Los Angeles. Gabby optræder til dagligt på spillesteder og klubber i West Hollywood, skriver og udgiver sin egen musik og arbejder desuden som studiesanger på andres projekter. Hendes unikke baggrund har præget hendes musikalske og personlige udvikling, og Gabby synger fra sjælen og kommer hele følelsesregisteret igennem. Stemmen har power og dynamik og kan give associationer til Adele og Amy Winehouse. Teksterne er finurlige og personlige. Og så er Gabby kendt for at drage publikum ind med sine charmerende livshistorier og fylde rummet med sin musikalitet og livsglæde. I de seneste år har hun spillet hundredevis af intimkoncerter i Danmark, Tyskland, England, Holland, Sverige, Schweiz og Israel med sin soul-pop-trio, Ebb & Flow. I 2020 tager hun for første gang klaveret under armen og turnerer helt solo gennem hjemlandet: Danmark.
https://www.youtube.com/gabbygordon
https://www.facebook.com/gabrielle.b.gordon
www.instagram.com/gabbygordonmusic

Morten Kjær & Gabby Gordon datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Morten Kjær & Gabby Gordon i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger