Morten Schantz Godspeed billetter

Bliv fan

Morten Schantz: keyboards
Josh Arcoleo: sax, synth
Anton Eger: trommer                     
 
Med Godspeed har Morten Schantz skabt et stærkt personligt band, som på sofistikeret vis forener pulserende elektronica, jazzimpro og verdensmusik.

Powertrioen, hvis debut-album fra 2017 blev et internationalt gennembrud for den 38-årige kreative komponist og tangentspiller, er blevet beskrevet som en moderne udgave af legendariske Weather Report af så fremtrædende aviser og magasiner som The Guardian, Downbeat og London Evening Standard.

Godspeed består tillige af en af Europas mest eftertragtede trommeslagere og Schantz's mangeårige musikalske samarbejdspartner, svenske Anton Eger samt den engelske saxkomet Josh Arcoleo, der er et af tidens hotteste navne på den sprudlende engelske scene.

Morten Schantz har i efterhånden mange år været et markant navn på den danske jazzscene, siden han i 2005 slog igennem både herhjemme og i udlandet med JazzKamikaze. Herudover er det blevet til fem soloudgivelser med bl.a. Morten Schantz Trio og Unicorn. Nu er det så Godspeed, som drøner derudaf - bl.a. på en turné til Asien umiddelbart efter koncerten i Giant Steps.

Morten Schantz Godspeed datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Morten Schantz Godspeed i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger