Musikalsk foredrag med Holtsø & Wittrock billetter

Bliv fan

Om livet med og uden Olsen Banden…                                                                                                                                          

Kan du huske, i hvilken Olsen-Banden-film Børge fik klippet sine lange lyse lokker for at blive elev i DSB? Eller Morten Grunwald var tæt på at køre en filmfotograf ned med en vis orange traktor? Få svaret den 4. november, når selveste Børge, alias Jes Holtsø, gæster Danmarks Jernbanemuseum sammen med sin musikalske makker, pianisten Morten Wittrock.

Jernbanemuseets gæster kan glæde sig til Jes Holtsøs fortællinger om livet med og uden Olsen Banden, godt krydret med renskuret blues. Duoen har for nylig været i studiet, og mon ikke publikum får lejlighed til at høre den seneste single, ”Lesson in the Blues”, hvis video i øvrigt er optaget i østtyske tog på banestrækninger mellem det tidligere Østtyskland og Tjekkiet. I løbet af aftenen vil der desuden være mulighed for at stille spørgsmål til Jes Holtsø, hilse på og få en autograf.

Foredraget begynder kl. 20, og dørene åbner kl. 19.30.

Det musikalske foredrag med Holtsø og Wittrock er det første i rækken af efterårets arrangementer, hvor Danmarks Jernbanemuseum under overskriften JernbaneKULTUR præsenterer kunstnere fra forskellige genrer, som berører, fortolker eller er inspireret af jernbaner, tog og rejser.

Prisen er 150 kr.

Klubmedlemmer: 125 kr.

Som klubmedlem kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. Husk at vise gyldigt klubkort på dagen i billetsalget.  

Der er tale om unummererede pladser.

Dørene åbner kl. 19.30. Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar.

Musikalsk foredrag med Holtsø & Wittrock datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Musikalsk foredrag med Holtsø & Wittrock i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger