Natursafari - kom med ud i naturen billetter

Bliv fan

Natursafari

Til dig som gerne vil opleve og lære om naturen - på én gang! Med 8 begivenheder i sensommeren og efteråret har du nu muligheden.

Strandsafari: Under havoverfladen gemmer sig et utal af spændende væsener, som man kun sjældent ser. Tag med os på strandsafari få blandt andet svar på, om vandmænd har hjerner og hvor mange tissemænd en strandkrabbe har. Det er både for børn og voksne.

Særudstillingen "Fisk Helt Tæt På" åbner på Fjord&Bælt den 3. december i år. Men allerede nu kan du høre om projektet, der er undervejs i produktion.

Snorkeltur: Livet under havets overflade er forunderligt. Vi tager jer med som tilskuere, når vi med våddragt og snorkel dykker ned i fiskenes verden. Vi mødes ved parkeringspladsen ved Lundsgård Klint. Hav badetøj på indenunder jeres alm. tøj.

Kend dit træ: De fleste kender eg og bøg. Men kan du også genkende ask, elm og røn? Lær træerne at kende og hør spændende historier om træernes egenskaber, anvendelse, kulturelle betydning og økologiske rolle.

Strandtur: Med vaders, rejehov og vandkikkerter går vi på jagt under havets overflade og leder efter rejer, krabber og andre forunderlige væsner. Det er både for børn og voksne.

Det naturlige køkken: Naturen gemmer på mange gode råvarer, og på denne tur vil vi gå på jagt efter lækkerier i naturen i form af spiselige planter, bær, nødder, svampe osv.

Sank til din kryddersnaps: Om efteråret findes der mange forskellige urter og bær, som man kan lave god kryddersnaps ud af. Vi går på jagt efter de mest velegnede råvarer og får gode råd til hvor man finder dem.

Natursafari - kom med ud i naturen datoer og billetter

lør 21 sep 2019 10:00

Gåsebjergsand naturlegeplads, Faaborg

Natursafari - Kend dit træ

Køb billet

søn 22 sep 2019 10:00

Roklubben Kerteminde, Kerteminde

Natursafari - På strandtur med Fjord&Bælt

Køb billet

lør 05 okt 2019 10:00

Fjord&Bælt, Kerteminde

Natursafari - Muslingejagt og tilberedning

Køb billet

lør 12 okt 2019 10:00

Ambrosiusegen Nørreskovvej, Svendborg

Natursafari - Det naturlige køkken

Køb billet

lør 02 nov 2019 10:00

Gåsebjergsand naturlegeplads, Faaborg

Natursafari - sank til din kryddersnaps

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger