NATURTERAP! Oplev Naturen - Styrk Livet! billetter

Bliv fan

Menneskets sundhed og klodens tilstand kalder på, at vi styrker og fornyr vores forhold til naturen – både naturen i os selv og naturen omkring os.

Foredrag med fokus på menneskets samspil med naturen mhp. at øge sundhed og livskvalitet samt fremme et bæredygtigt natursyn

Hvordan kan vi opleve naturen på nye og flere måder? Hvad er naturterapi? Og hvordan kan vi leve med naturen omkring os og i os?

Spørgsmål som disse vil Lasse Thomas Edlev kaste lys over i sit foredrag, der bygger på såvel personlige oplevelser som mange års professionelt arbejde med naturpædagogik, naturvejledning og naturterapi.

Mange mennesker oplever i dag stress og depression, ligesom naturen er truet af klimaændringer og økologiske kriser. Menneskets sundhed og klodens tilstand kalder på, at vi styrker og fornyr vores forhold til naturen – både naturen i os selv og naturen omkring os.

Aftenens foredragsholder, Lasse Thomas Edlev er aktuel med sin nye bog NATURTERAPI, hvor han giver et bud på, hvordan vi kan leve tæt med naturen i et moderne samfund.

For nogle mennesker er naturen en redning under en opstået livskrise. For andre er naturen en daglig kilde til sundhed og vitalitet. Og for andre igen sætter naturen livet i relief og udpeger nye retninger i tilværelsen

NATURTERAP! Oplev Naturen - Styrk Livet! datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til NATURTERAP! Oplev Naturen - Styrk Livet! i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger