Nephew billetter

Bliv fan

Nephew er en dansk rockgruppe fra Århus dannet i efteråret 1996 af Simon Kvamm, Kristian Riis, Jonas Juul Jeppesen og Søren Arnholt. Gruppen har solgt mere end 400.000 albums.

Bandet deltog i 1997 i DM i Rock, men opnåede ikke at vinde konkurrencen. Senere erstattedes Jonas Juul Jeppesen af Kasper Toustrup, inden gruppen debuterede med albummet Swimming Time i 2000, men albummet var ikke den store salgssucces. D. 14. februar 2005 blev albummet genudgivet på Copenhagen Records. Grunden til dette var at Nephew havde haft problemer med rettighederne til deres gamle pladeselskab Martian Records.

I 2004 fik bandet sit helt store gennembrud med albummet USADSB med hitsange som "Movie Klip", "En Wannabe Darth Vader", "Superliga", "Ordenspoliti", "Worst/Best Case Scenario" og "USA DSB". Albummet Interkom Kom Ind udkom d. 6. oktober 2006 og blev varmt modtaget hos både anmeldere og lyttere. Pladen lå på hit-listens førsteplads flere uger i træk, og vandt adskillige priser.

Efter bandets optræden på Roskilde Festival 2007 blev livealbummet 07.07.07 udgivet sammen med en koncertoptagelse på dvd.

I 2009 udkom albummet DanmarkDenmark. Albummet fik nok engang Nephew på Roskilde Festivalens Orange Scene. Enkelte sange fra koncerten blev optaget af DR K.

Nephew er bl.a. kendt for at mixe deres tekster, med både dansk og engelsk. Nephew er inspireret af Depeche Mode.

I februar 2010 blev det offentliggjort at Nephew skulle stå for VM-sangen til VM i Fodbold i Sydafrika 2010, sangens titel er "The Danish Way To Rock". Trods den engelske titel er sangen på dansk.

To af bandets medlemmer, René Munk Thalund og Kristian Riis, medvirker på et nummer ("Hey! You!") på den engelske sangerinde Kim Wildes album Come out and play som udkom i august 2010. Nummeret er produceret af Carsten Heller som også har mixet og produceret for Nephew.

Den 18. juli 2013 offentliggjorde Nephew sangen "Statusopdaterer at jeg statusopdaterer" featuring Johnson på YouTube, med en dertilhørende video optaget i øvelokalet. Sangen handler om den massive brug af sociale medier i samfundet. Sangen blev senere udgivet på deres boxset "1-2-3-4-5".

Nephew datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Nephew i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger