New Jungle Orchestra m. Rasmus Lyberth billetter

Bliv fan

Koncert med New Jungle Orchestra feat. den grønlandske sanger Rasmus Lyberth på på Galleri Galschiøt.
 
"Stor musik skabes af dem, som er villige til at lade den øjeblikkelige inspiration styre udviklingen. New Jungle Orhestra er mestre i den kunst" (Niels Christensen, JazzSpecial)
 
New Jungle Orchestra spiller med Rasmus Lyberth og de glæder sig vildt meget! Under Copenhagen Jazzfestival 2022 og i Koncertkirken var de ved at lette fra scenen sammen med publikum. Rasmus Lyberth brillierede med sin karismatiske sang, improvisationer og shaman-sang oven på de sejeste NJO-grooves med Duke Ellington og Carl Nielsen og Pierre Dørge.
 
"...Lyberths store stemme og ubetvingelige lyst til at synge er aldeles betagende. I selskab med NJO var han tydeligvis i sit rette element. (...) Da koncerten blev afsluttet med en inderlig og stærk følelsesmæssig udgave af Solen er så rød, Mor var jeg helt solgt." (Niels Christensen, JazzSpecial)

Musikere: Rasmus Lyberth - vokal; Pierre Dørge - dirigent og guitar; Gunnar Halle - trompet; Jakob Mygind - saxer; Anders Banke - klarinetter og saxer; Kenneth Agerholm - trombone; Irene Becker - piano; Niels "Bosse" Davidsen - bas; Ayi Solomon - perkussion; Martin Andersen - trommer

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond

New Jungle Orchestra m. Rasmus Lyberth datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til New Jungle Orchestra m. Rasmus Lyberth i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger