Niclas Knudsen - Alt er ego billetter

Bliv fan

Niclas Knudsen: vokal, guitar
Dan Hemmer: keyboards
Jakob Falgren: bas
Martin Andersen: trommer
 
Et velkendt ansigt i det danske musikmiljø står i front denne aften. Det er guitaristen Niclas Knudsen, der springer ud som sanger og sangskriver med en stribe spritnye numre. Ophobede historier i tidens løb får nu luft under vingerne og ser dagens lys. Rastløse rytmer fra amerikansk folklore blandes med vemodige nordiske toner og fortæller om tiden, der svinder og lader én tilbage med støvede minder. Forløsende afrobeat og intense indiske ragaer blandes, når skyggerne bliver lange og bladene på vejen mange, og op af den store gryde bobler grænseoverskridende og medrivende musik.

Knudsen har for længst gjort sig bemærket som en af Danmarks mest spændende guitarister, som altid er på udkig efter nye eventyr. Spillet er flabet, iørefaldende og legende - og han kan om nogen finde magien frem. Tænk bare på et af hans mange projekter Ibrahim Electric, som Knudsen har turneret med i ind- og udland de sidste mange år.

Med Alt er ego vender Niclas Knudsen et nyt blad, og opbakningen kommer fra tre mesterlige spillemænd, som fuldt og helt matcher kapelmesteren.   

Niclas Knudsen - Alt er ego datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Niclas Knudsen - Alt er ego i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger