Niels Krøjgaard billetter

Bliv fan

Få en aldeles unik og fascinerende oplevelse! Du bliver ikke blot udfordret intellektuelt, glemmer tid og sted i en åndeløs spænding, men vil med garanti også få stof til eftertanke lang tid efter showet.

Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter, som hverken bruger kort, mønter, duer eller mystiske kasser. I stedet er Niels i stand til at tale til vores underbevidsthed og styre vores tanker og handlinger.


Illusionerne foregår i sindet, hvilket gør dem meget stærkere end almindelige tryllerier. Niels fanger signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcist, hvilke tanker i dit sind, der har frembragt dem. Lyver du, bliver du afsløret.

Niels kan også forudse vores reaktioner i en given situation. Du tror du agerer selvstændigt, men du er styret af Niels. Det virker uforklarligt og nærmest overnaturligt, men alting har en forklaring. I de forkerte hænder er Niels’ teknikker skræmmende manipulerende.

Men i showet anvender han teknikkerne som et underholdende element og til at give sit publikum et unikt indblik i hjernens uanede muligheder. Tilsat humor, ping-pong med publikum og en god portion charme er showet en særdeles anderledes underholdende oplevelse.

Niels Krøjgaard datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Niels Krøjgaard i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger