Nikolaj Jartved hygger om jer! billetter

Bliv fan

Nikolaj Jartved er det nye sort! Med sin finale plads ved DM i stand-up 2022 satte han en tyk fed streg under sit talent, og han er nu klar til at teste sig selv af, hvor aften kun består af ham.

Så kom med ind i Jartveds forunderlige univers beståede af selvironi, grovhed og samfund. Selvom noget stof ligger på grænsen, har han en charme og timeing som gør den næsten aldrig bliver overtrådt. Tværtimod giver det ofte stof til eftertanke, og det er disse tanker han ønsker du sidder tilbage med, efter du har været i hans selskab

Jartved har en medfødt fysisk, samt dialekt som gør at nogle gange møder omverden ham med meget lave forventninger. Det er ofte disse situationer som udspiller sig komiske, da Jartved er almindeligt, ja faktisk højtbegavet på visse områder. Han er i hvertfald begavet nok til at vende disse situationer til hans fordel.

Jartveds egen humor ligger til den grove side, men det bliver leveret med charme, men også almindelige hverdagssituationer kan blive taget op. Eller ting som ikke giver mening. FX: Hvordan kan man have et lønnet arbejde, når man er på førtidspension?

Hans ambition for en aften, er at du kommer så mange følelser igennem som muligt, men selvfølgeligt er det hylende sjov!

Så kom med på det allerførste ---- Vi tror på at om nogle år, er det noget du vil prale med 

Nikolaj Jartved hygger om jer! datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Nikolaj Jartved hygger om jer! i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger