No Direction Home billetter

Bliv fan

Sammen med Leif Ringkjøbing (guitar, mundharpe), Ulf Benzon Soll (bas), Poul Roed (trommer, kor), Rosa Duedahl (klaver, keyboard) og Henrik Hansen (guitar, ukulele, kor) fortolker Jude Myers Pedersen (lead singer) en stribe af sine og de andre bandmedlemmers Dylan-favoritter, og i de 5 år bandet har eksisteret, er det blevet til koncerter i både ind- og udland.

Det er næsten omsonst at nævne, at Bob Dylan med sin hæse røst og skarpe, samfundsrevsende pen for længst har ridset sig ind i bevidstheden på generationer af musikelskere verden over, men No Direction Home er et glimrende eksempel på lige nøjagtigt dét; at Bob Dylan bliver ved med at være relevant for folk i alle aldre og fra alle tider. Således er bandets yngste medlem 22 år, mens Leif Ringkjøbing er den eneste i No Direction Home, der rent faktisk er gammel nok til, at han var ung, da Bob Dylans karriere for alvor tog fart i 1960′erne.

Og så er der jo lige Jude Myers Pedersen, der med sine 52 år og bløde stemme, egentlig hverken er mand nok eller hæs nok til at kunne lyde som Bob Dylan. Til gengæld har hun den samme kulturelle baggrund, der skabte den legendariske sangskriver, og det kan høres, når hun lægger stemme til sange som for eksempel “Don’t Think Twice, It’s alright, “Seven Days”, “All Along the Watchtower”

Og selvfølgelig “Like a Rolling Stone”.

Til koncerten kan man forvente at høre fortolkninger af Bob Dylan-numre, der spænder over albums fra hele Bob Dylans tid. Musikken tager udgangspunkt i Dylans folk-univers med en klangfyldt lyd og et mangfoldigt og varieret udtryk.

Glæd dig til en aften med god stemning og musik, når bandet tager dig med på en lytter gennem Bob Dylans fantastiske musikkarriere- og univers.

No Direction Home datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til No Direction Home i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger