Nytårskoncert 2018 i Arena Næstved billetter

Bliv fan

Koncerten er desværre blevet AFLYST

Alle billetkøbere har fået en mail vedr. aflysningen.

Hvis du har fået billetterne i gave, så kontakt venligst dem der har købt billetterne til dig. De har modtaget en mail fra os med info.

 

 

AFLYST - AFLYST

Nytårskoncert 2018 i Arena Næstved med:

ARRIVAL FROM SWEDEN - The Music of Abba
(ABBA – 45 ÅRS JUBILÆUM 2017)

ARRIVAL from Sweden med produktionen ”The Music of ABBA” har solgt ud i arenaer, koncertsale, teatre og til store udendørs koncerter rundt i hele verden siden 1995 og er det absolut bedste og mest autentiske ABBA show der findes. Hits som: Dancing Queen, MammaMia, Does Your Mother Know, Take A Chance, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper,Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, Chiquitita, Knowing Me KnowingYou, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme og mangeflere bliver leveret med en sådan akkuratesse at det er svært at tro, at det ikke er det rigtige Abba på scenen.

ARRIVAL from Sweden er den eneste gruppe, der har fået en tidligere uudgivet ABBA sang direkte af Björn Ulvaeus og Benny Andersson fra ABBA.

Næstved Byorkester og Tomas Ambt Kofod
En af de mest fantastiske danske sangere, vil forføre os med musik fra kendte film og kendte musicals, sammen med orkestret ”RAINBOW STRINGS AND WINDS” og ”NÆSTVED BYORKESTER” TOMAS AMBT KOFOD er bl.a. kendt for sin hovedrolle i det sekstjernede mesterværk, Musicalen om Dr. Jekyll og Mr. Hyde på det Ny Teater, samt hovedroller i bl.a. The Phantom of the Opera, Love Never Dies, Les Misérables, Evita, Miss Saigon, West Side Story og Fame. Herudover deltager 5 lokale Musical-stjerner, Signe Tegtmeier Pedersen, Karen Marie Matthes Westermann, Belinda Frank, Judy Sommer og Anders Persson som sammen med Tomas Ambt Kofod, vil tryllebinde publikum.

Straw Family
4 musikere og sangere fra samme familie + 3 mands rytmegruppe. Originalt materiale og vedkommende tekster om mennesker og familieliv, på tværs af generationerne. Sally , Carsten, Henriette og Denise Fabricius bakkes op af en solid rytmegruppe bestående af bassisten Helge Solberg, trommeslager Carsten Milner, samt guitarist Frederik Nordvang. Straws musik har elementer af amerikansk Folk, countryrock, popmusik og intense ballader, der er absolut melodiøse. "Pop-alike accesible music" som nogle af de amerikanske stationer kalder det :-) Straw har på mange måder deres helt egen stil og lyd - Straw Family har en del airplay i USA, England og Holland, men er også ved at finde vej til de danske radiostationer - både landsdækkende og på større lokalradioer.

MILLES - svensk top band, som har nydt samme succes i Danmark, som Vikingerne gjorde. MILLES er på banen igen efter nogle års pause og med den gamle bestætning. I mange byer begyndte man at omtale bandet som "bandet med den fantastiske lyd" ! Desværre skete så det som mange aldrig troede var muligt. I 2007 ophørte Milles! Alt dette skete simpelthen fordi medllemmernes familier trak mere end det hektiske turneliv, som havde for høj en pris. Efter en kort årrække tog de igen chancen efter at flere af medlemmerne havde mødt hinanden rundt omkring i forskellige sammenhænge (gennem årene har medlemmerne spillet i andre bands) Det blev en lykkelig genforening. Det blev her slået fast at: "Vi har brug for at mødes over en dansk øl og snakke gamle minder" - og lysten til at spille sammen blev vækket, og dermed var genforeningen nu et faktum!

Nytårskoncert 2018 i Arena Næstved datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Nytårskoncert 2018 i Arena Næstved i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger