ØSTKYST HUSTLERS billetter

Bliv fan

Østkyst Hustlers er tilbage! De har hustlet alle de største koncertsteder og festivaler i landet - og til april rammer de Kammerateriet med deres hustlerstil, fulde af løgn og fulde af alle de hits, der var med til at karakterisere det sidste årtusindes sidste år.

Det kom nærmest ved et tilfælde i 1995, da de indspillede deres næste rap-radioføjeton – en 78 minutter lang musikalsk roadmovie med arbejdstitlen Østkyst Hustlers. Da den skulle udgives på CD, satte Børneradio et klistermærke på coveret med påskriften Verdens Længste Rap. Folk kunne jo lige så godt få at vide, at dette var en verdensrekord. CD’en blev et uventet stort hit, og selv de gæveste jyder lærte hurtigt at rappe med på linjer som ”Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland?”. CD’en røg på hitlisterne, men nu manglede aviserne et bandnavn og en albumtitel. Bandnavnet blev Østkyst Hustlers og titlen blev Verdens Længste Rap. Og fra da af var Nikolaj Peyk, Bossy Bo og Jazzy H bedre kendt som bandet Østkyst Hustlers.

I 1996 fulgte Østkyst Hustlers successen op med albummet Fuld af Løgn, som blev en af 90’ernes største kommercielle successer. Albummet var fyldt med hits som Hustlerstil, Håbløs og ikke mindst Han får for lidt, som til dato er genrens mest populære evergreen. Op gennem 90’erne fortsatte Østkyst Hustlers med at dominere dansk musik og spille koncerter på landets største scener. Østkyst Hustlers har vundet et utal af priser. Blandt andet har de modtaget i alt 9 Danish Music Awards. I dag er livet som pladeproducerende musikere er sat på vågeblus, men på scenen er Østkyst Hustlers stadig et af landets mest energiske live acts. Man har vel hustlerstil.

Husk at fange billetter for tidligt - bandet er alt for stort til Kammerateriet! Der er et begrænset antal billetter...

ØSTKYST HUSTLERS datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til ØSTKYST HUSTLERS i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger