På vej til New York billetter

Bliv fan

Rudersdal Kammersolister drager i april på turné til USA, hvor de bl.a. er inviteret til at optræde i den prestigefulde Weill Recital Hall at Carnegie. Inden afrejse spiller de dele af programmet i Skt. Jakobs Kirke, hvor man bl.a. kan høre musik af Carl Nielsen og den jævnaldrende svenske romantiker, Amanda Maier-Röntgen. Netop kvindelige komponister er i fokus i disse år, og man kan finde nogle virkelige perler, der har ligget urørte i over 100 år. Maier-Röntgens musik har rødder i romantikken, men rækker ind i senromantikken, og man hører ligheder med både Schumann og Richard Strauss.

Rudersdal Kammersolister blev dannet i 2017 og har siden givet koncerter i Tyskland, Norge, Sverige, Polen og Rusland. I efteråret 2022 udkom deres første cd-udgivelse, som fik topanmeldelser i internationale musikmagasiner inkl. 5 stjerner i BBC Music Magazine.

Medvirkende: Christine Pryn, violin - Isabelle Bania, bratsch - John Ehde, cello - Manuel Esperilla, klaver

Koncerten er arrangeret af Musikforum - en sammenslutning af innovative musikere, der holder koncerter, hvor form og/eller repertoire skiller sig ud.

På vej til New York datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til På vej til New York i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger