PATINA billetter

Bliv fan

PATINA er historien om de tre trommeslagere Gregers, Mads & Søren fra Svendborg, der fra den ene dag til den anden markerede deres tilstedeværelse på fm-båndet i løvfaldssommerens storhedstid. Radiovært Casper Bach Hegstrup på P6 BEAT gav radiopremiere til PATINAs debutsingle ’miner_paa_papir’ i starten af oktober ’18, og radiopremieren viste sig at blive en drømmestart for de tre Svendborggutter, der tilsyneladende ramte plet med deres nervefulde, rytmiske og alternative popsange.

Den danske musikblog Bands of Tomorrow skriver, at PATINAs dansksprogede tekstunivers leder tankerne hen på en moderne udgave af Gnags. Og det kan der være noget om, for den svendborgensiske trio bevæger sig i et kantet, råt og billedligt tekstunivers, mens insisterende bas- og trommefigurer, frække guitarriffs og hammondorgelsoli lægger fundamentet for PATINAs helt egen swingende, indie-poppede lyd.

På trods af PATINAs officielle eksistens på kun seks måneder står det klart, at PATINA er ét af de mest interessante navne på den danske musikscene. Siden radiopremieren i oktober ’18 fulgte en uge som Ugens Kanon i KarriereKanonen, en single på rotation på P6 BEAT, airplay på P3, en udsolgt debutkoncert på Musikcaféen i København, et supportjob for Barselona efter kun tre koncerter og slutteligt en plads blandt de 8 finalister i KarriereKanonen 2019.

Med seks velproducerede & ærlige singler ude og en livebesætning på syv friske fyre fra Fyn er der lagt i kakkelovnen til en intens koncertoplevelse, hvor du som lytter får lov til at smage på ord, sved og tårer. Hvorvidt det passer, må lytteren selv vurdere, men én ting er sikkert: PATINA leverer en intens, rå, festlig og nytænkende liveperformance, du næppe har set før.

PATINA datoer og billetter

lør 31 jul 2021 18:00

Krøyers Have, Svendborg

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger