Paul Harrison Band billetter

Bliv fan

Paul Harrison er garant for alt fra et jazz brag langt ud over scenekanten, til stemningsfuld eksklusiv dinner musik. Professionel, pålidelig og præsentabel, således møder man til hver en tid den engelske kapelmester. Harrison har i sit mangeårige virke begejstret publikum med gedigen jazz, og musikken spiller fortsat lystigt overalt.

Paul Harrison disker op med et yderst succesfuldt band, med eminente danske og udenlandske kræfter. Fra de faste folk til et væld af internationale gæstesolister. Den engelske kapelmester blæste sig lynhurtigt frem som topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og saxofon i 1998 og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Lige siden har musikken givet genlyd overalt, med et imponerende antal koncerter hvert år. Han følges af et stort og loyalt publikum i og uden for Danmark.

Høj musikalsk kvalitet og meget udadvent sceneoptræden er Harrisons varemærke. Han kører særdeles effektivt med sin karakteristiske stil, og altid med fornyelse der forenes med det velkendte. Der serveres alt fra medrivende up-tempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet. Repertoiret er bredt og catchy, og traditionelle klassikere mikses med flere atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditionel, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc.

Der spilles ud med jazz i international klasse med et professionelt, engageret og humoristisk team, som PAUL HARRISON BAND i snart to årtier har været storleverandør af på alverdens scener.

Paul Harrison Band datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Paul Harrison Band i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger