Paul Potts billetter

Bliv fan

Paul Potts ”Christmas Dreams Tour” med gæstesolist Lene Siel Paul Potts vender tilbage til Danmark, og med sig har han Lene Siel på dette års turne. 
 
Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker & koncerthuse i november og december 2020, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.  
Det er 5. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og i 2020 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Lene Siel er med som gæstesolist. 

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.  
 
Ingen havde forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot. Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus 
 
Dansk gæstesolist 
Lene Siel er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme. Et samlet salg på over 1 million eksemplarer af hendes 11 albums, taler sit eget sprog. Lene Siel er en af vores mest populære sangerinder, og hun har gennem tiden optrådt med flere verdensstjerner – blandt andet John Denver, Roger Whittaker og ikke mindst Paul Potts. 

Lene Siel & Paul Potts var på turne sammen i Danmark i 2012 og nu gentages succesen.

Publikum vil opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse når Julen synges ind rundt i Danmark. 

Paul Potts datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Paul Potts i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger