Pelle Peter Jencel, PATINA & Elias Boussnina billetter

Bliv fan

Mød to af Svendborgs hotteste nationale navne lige nu, når de mødes med P3 radioværten Pelle Peter Jencel, til en snak om deres rejse indtil videre, hvordan er de nået dertil og hvordan har det Svendborgensiske kulturliv påvirket dem?
Pelle Peter Jencel vil ligeledes fortælle hvordan han oplever den kulturbølge som netop Svendborg er inde i lige nu.

Pelle Peter Jencel - Radiovært på P3, Dommer i karrierekanonen samt musikekspert i tv-programmet LIVE. Pelle Peter var den ene halvdel af radiofænomenet Lågsus og står ligeledes bag den anmelderroste podcast-serie, Den Nye Stil.

PATINA - Mads, Gregers & Søren er drengene bag det succesrige Svendborg-band, som siden de vandt Karriekanonen bl.a. har været på turné med Alphabeat og har opnået stor anerkendelse for deres live-performance.

Elias Boussnina - I foråret 2018 udgav han debutsinglen ‘05:30’, og med ét fik han markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer i det danske musiklandskab. Elias optegner et ambitiøst univers af r’n’b, fusioneret med synth-baserede produktioner og en længselsfuld vokal. Et samspil som minder om sovekammerets drømmekatalog eller måske hurtigt nedkradsede dagbogsnotater om alt fra hverdagens trivialiteter til livets helt store spørgsmål.

Med massiv airplay, anmelderroste koncerter og visioner i topform stormer Elias Boussnina frem med kometfart.

Talken faciliteres af podcaster og kulturperson Mia Ben-Ami.

Pelle Peter Jencel, PATINA & Elias Boussnina datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Pelle Peter Jencel, PATINA & Elias Boussnina i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger