Pernille Slot - Kroppen afslører sandheden billetter

Bliv fan

Du har sagt tusinde ting, uden at sige ét ord. Dit kropssprog og ansigtsudtryk siger meget mere, end du muligvis forventer. Kropssprogsekspert Pernille Slot fortæller, om den utrolige nonverbale kommunikation som sker mellem mennesker.

I den amerikanske hitserie ”Lie to me!” benyttes teknikker til at afkode mennesker, som er baseret på den videnskab, som Pernille Slot har specialiseret sig i.

Nonverbal kommunikation er alt det vi siger, helt uden ord. Det er den måde øjnene kigger på, hovedet bevæger sig, hvordan ansigtet folder, den vinkel kroppen indtager, den stilling fødderne har, højde og drøjde, det er lyd, dufte, smage, farver og rum.

Forskellene på kønnene
Bliv klogere på den biologiske og hjernestrukturelle forskel mellem kønnene. Det ér nemlig forskel og dette kommer også til udtryk i kommunikationen. Pernille Slot kommer med sjove og praktiske eksempler fra hverdagen, der præsenterer dig for de store forskelle mellem hanner og hunner.

Få tips og tricks
Pernille Slot vil gavmildt krydre foredraget med en række konkrete metoder, som du straks kan bruge. Eksempelvis: aflæs spild-af-tid-signaler, godt førstehåndsindtryk, autentiske svar og meget mere.

Men pas på…
Du vil højst sandsynligt se på dine omgivelsers ansigtsudtryk og kropssprog, på en helt ny måde, når aftenen er slut.

Pernille Slot - Kroppen afslører sandheden datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Pernille Slot - Kroppen afslører sandheden i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger