Peter Ingemann billetter

Bliv fan

STØRST – Årets sidste STØRST foredrag.

Kom og hør hemmelighederne – også de slibrige – bag et af de mest populære programmer, der kører på 4 sæson og som har nogle af de højeste seerantal. Advarsel – det kan til tider blive en smule frækt.

”Jeg bor i en lille by – i et lille land, og her er vi vant til, at småt – det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst…”
Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til ”Størst” - TV2’s populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere af serien af vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende ting…
Selve ”Størst”-programserien gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.

I foredraget ”Størst” tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele ”Størst”-programserien. Publikum kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af ”Størst” og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke kom med i de endelige programmer.

Undervejs i foredraget viser Peter Ingemann diverse klip fra selve programserien.

Billetprisen er ens over hele salen.

Billetterne er nummererede og koster 175 kr. incl. gebyr

Peter Ingemann datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Peter Ingemann i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger