Phillip Devantier billetter

Bliv fan

Warm Up Tour

10 komikere varmer op til DM I Stand Up 2017

Om kort tid får vi en ny Danmarksmester i stand up når DM I Stand Up (2017) endnu en gang bliver afholdt for både ny og erfarne komikere.

Men hvordan bliver den bedst? Man øver sig.

Komikeren Phillip Devantier inviterer hver aften 8-10 forskellige komikere fra hele landet med ud på en tour hvor det kun handler om at finpudse deres 5 bedste minutter til den store aften.

Devantier startede sit indtog på de danske comedy scener i marts 2012 og har ikke set sig tilbage siden. Han er ofte ude og optræde på diverse comedy-klubber rundt omkring i landet for hele tiden at forbedre sine sceneoptrædener lige så vel som han hyppigt tager imod småjobs som konferencier o.l.

Hans materiale består af alt mellem himmel og jord, hvor der ikke er ét emne han ikke vil tage fat på, dog tager han tit udgangspunkt i sig selv og sine egne problemer - og der er nok at tage af!

Publikum kan glæde sig til at få en smagsprøve på hvad der rør sig i forskellige dele af det danske stand up miljø og samtidig kan de jo være heldige at se en af morgen dagens stjerner, hvem ved? Kom og find ud af det når det går løs i maj måned, find datoer og billetter på www.phillipdevantier.dk

NB: Dette show har intet med DM I STAND UP og FBI (Funny Buisness Inc.) at gøre og skal ikke ses som et del af konceptet, men som en mulighed for at opleve komikere der laver deres 5 bedste minutter inden de deltager i DM I Stand Up.

Phillip Devantier datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Phillip Devantier i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger