Poul Krebs billetter

Bliv fan

Poul Krebs er en dansk pop/rock-sanger, sangskriver og musiker. Han har udgivet 23 albums samt opsamlinger, der sammenlagt har solgt mere end 1 million eksemplarer. Poul Krebs fik sit store gennembrud med albummet Små Sensationer (1995), som bl.a. indeholdt hittet "Sådan Nogen Som Os".

Poul Krebs er opvokset i Aarhus Nord og var i sin ungdom en talentfuld håndboldspiller på Skovbakkens førstehold. I Pouls barndomshjem dannede han et lille band, der fortolkede sange af andre kunstnere. De brugte Pouls forældres garage som spillested og øvelokale, og der var også propfyldt med publikum. Poul og det lille band ønskede at udvikle sig, men da guitaristens mor ikke ville have at hendes søn spillede offentligt, måtte bandet opløses, og de indtjente penge gik til en campingtur i Blommehaven. En Bob Marly-koncert hev ham væk fra håndboldbanen og tilbage til musikdrømmene.

Poul udsendte første album Fri som et forår i 1990, der var produceret af den erfarne englænder Greg Walsh. Imellemtiden møder Poul sin nuværende kone Ulla, som er koreograf. Hun skulle på skole i Amsterdam. Poul flyttede med hende og komponerede tekster og musik: fx albummet 'Små Sentationer' med storhittet "Sådan nogle som os". Omsider kom gennembrudet på pladesiden med udgivelsen i 1995. Poul, Ulla og deres datter flyttede til Samsø for at få lidt fred for pressen. I 2002 flyttede de tilbage til Aarhus, hvor de bor sammen med deres børn Anna, August på 11 og Ida på 12.

Siden begyndelsen af 1990'erne har Poul Krebs været flittig på koncertscenerne og i pladestudierne. Han har prøvet kræfter i flere forskellige sammenhænge og var blandt andet den ene af De Tre Tenorer sammen med Steffen Brandt og Michael Falch i 1995. Michael Falch og Poul er bedste venner, og de turnerer jævnligt sammen og har deres eget pladeselskab 'KrebsFalch', hvor de selv producerer deres musik.

Poul Krebs har spillet flere steder uden for landets grænser. Ud over flere ture til Grønland har han spillet i Norge, Frankrig og USA. Blandt de musikere, han har spillet sammen med, kan nævnes Henning Kvitnes, Kenneth Blevins (fra John Hiatts orkester), David Grissom (kendt for samarbejdet med John Mellencamp) og Marilyn Mazur og bedstevennen Michael Falch

Blandt Krebs' øvrige gøremål kan nævnes et stort engagement til fordel for velgørenhed. I 1999 skrev han "Selv en dråbe", som er en velgørenhedssang for Kosovo. Han har endvidere deltaget i en lang række støttekoncerter herunder mange udgaver af Muskelsvindfondens Grøn koncert samt for Dansk Flygtningehjælp. Han har spillet på praktisk taget alle danske musikfestivaler og er et populært navn i hele landet.

Poul har udsendt flere album og har både dansk- og engelsksprogede tekster. Han turnerer meget akustisk med Michael Falch, og de to besøger flere og flere byer i Danmark.

Poul Krebs medvirkede i 2014 i fjerde sæson af Toppen af Poppen på TV 2.

Poul Krebs datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Poul Krebs i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger