Præriekoncert m. Lis Sørensen og Hardinger Band billetter

Bliv fan

Fredag d. 29. juli 2022

Lis Sørensen // kl. 17.30
Hardinger Band (det gamle Shu-bi-dua) // kl. 20.30

 

Ditlevsdal Bisonfarm slår igen dørene op for Præriekoncerter på den nordfynske prærie i juli 2022!

Tilbage i 2021 etablerede Ditlevsdal et nyt koncept med 4 præriekoncerter fordelt i hele juli med festglade og musikelskende gæster. I år gentager vi succesen.

Denne gang med fem fredage i juli, hvor du igen kan opleve dejlig musik og festival-stemning på den nordfynske prærie i Morud. Årets program inkluderer nogle af Danmarks mest erfarne kunstnere, som Poul Krebs, Anders Blichfeldt, Søs Fenger, Rocazino, Lis Sørensen, Hardinger Band og mange flere. Vi glæder os til at byde jer indenfor til et brag af en fest!

Præriekoncerterne kan, udover guidet ture mellem bisonokserne, også kombineres med en lækker BBQ-buffet og stor sommerbuffet i restauranten, hvor der, udover forskellige slags kartofler, salater, saucer og brød, naturligvis er bisonkød fra Ditlevsdals egne dyr. På pladsen er der mulighed for at købe saftige bisonburgere og drikkevarer med de forskellige boder.

Vi glæder os til at give vores gæster nogle fantastiske koncertoplevelser med unik festivalstemning, kolde fadøl og græssende bisonokser. Vi håber, at vi ses.

Læs mere om musikprogrammet samt øvrige tilvalg på www.ditlevsdal.dk

Præriekoncert m. Lis Sørensen og Hardinger Band datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Præriekoncert m. Lis Sørensen og Hardinger Band i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger