Præriens glemte børn. Udstilling, foredrag og mad billetter

Bliv fan

Vi vil gerne inviterer dig indenfor til en aften med indiansk mad, udstillingen PRÆRIENS GLEMTE BØRN og foredrag ved Pia Sørensen, stifter af Native Childrens Support Denmark.

FN's Verdensmål 1: Afskaf fattigdom
Inden 2030 skal ekstrem fattigdom være udryddet for alle mennesker overalt i verden, for øjeblikket målt som mennesker, der lever for mindre end USD 1,25 om dagen.

Vidste du at i reservaterne i South Dakota har mange af børnene mistet håbet? De er præriens glemt børn - og denne aften vil vi sætte dem i fokus.

Staten South Dakota ligger i midtvesten, der hvor den majestætiske buffalo strejfer og hvor Black Hills og Badlands emmer af nostalgi og tidligere tiders store høvdinge. Den ufatteligt smukke natur står i slående kontrast til det, der ligger og lurer lige under overfladen – en virkelighed og en historie der ikke bliver fortalt

Med et engangskamera i hånden har børnene taget billeder af deres hverdag. Billeder som viser en elendighed og fattigdom, men som med et barns øjne er billeder af deres søskende, familiens kæledyr og der hvor de leger. Med deres umiddelbarhed viser børnene os et råt og upoleret billede af den virkelighed, som er hverdagen for de Nordamerikanske indianerne i dag.

Overskuddet fra denne aften og salg af billederne går ubeskåret til foreningens projekter. Projekter som på forskellig vis arbejder for, at skabe positive forandringer og håb for indianske børn og unge.

Under foredraget vil vi fremlægger  Native Childrens Support Denmark v. Pia Sørensen plan hvor de specifikt vil gøre rede for hvordan pengene vil blive anvendt. 

Præriens glemte børn. Udstilling, foredrag og mad datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Præriens glemte børn. Udstilling, foredrag og mad i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger