Púlk billetter

Bliv fan

Med skrigende klarinet, båthorn og overdrive-harmonika river PÚLK ved ens forståelse for den folkelige musik, som skaber den fuldendte forvirring søndag morgen, hvor du vågner op og spørger dig selv om du var til folkefest eller en rockkoncert.

PÚLK er et alternativt folk-rock band med base på Fyn. De har eksisteret i forskellige konstallationer siden 2004 og i sin nuværende form siden 2016.

Bandets fire medlemmer kommer fra forskellige musikalske baggrunde og med en nysgerrighed for det sære er deres mål at skabe en hybrid mellem rockmusikken, det eksperimentelle og den nordiske folkemusik. 

Klangbilledet er blandet af instrumentale anekdoter, som tager melodiske afstikkere og beretninger fra hverdagslivet med de skævheder som former det.

I 2016 indspillede de ny EP og spillede på blandt andet Distortion, Nakkefestival, Klub Deroute og Spirefestival. Med støtte fra KODA vil PÚLK i 2018 udgive deres førstefuldlængdes album og ønsker at komme ud til at et bredere publikum. Både i Danmark og resten af Norden.

"Genresprængende og fordomsnedbrydende eksempel på, hvad folkemusik også kan være.” - ROOTSZONE.dk

"...vi var spændte på, om de kunne leve op til galskaben. Men det kunne de og mere til.” - Tisvildeliv.dk

Púlk datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Púlk i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger