Queen Machine på Marinaen billetter

Bliv fan

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser.
 
Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.
 
Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Koncerten afholdes under åben himmel og sælges stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så der kan derfor komme ændringer.

Program:
18.00 Pladsen med barer og foodtrucks åbner
19.00 Support Nicklas Ejby
20.30 Queen Machine
22.00 Tak for i aften

Queen Machine på Marinaen datoer og billetter

tor 19 aug 2021 20:30

Kolding Lystbådehavn - Marina Syd, Kolding

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger