Radio Rita - Sange om byer billetter

Bliv fan

Glæd jer til en aften hos Radio Rita, hvor vi skal rundt i det ganske land og møde en helt masse spændende byer. I Lullebiernes forårsforestilling indgår der nemlig bynavne i alle sangene, hvoraf de fleste denne aften er ret så danskklingende, at der bliver rig mulighed for at synge med på de mange kendte sange og omkvæd!
Naturligvis bliver der også lige en smuttur til udenlandske metropoler!
 
Lullebierne stiller igen med et stærkt hold til denne forestilling, hvor der naturligvis igen leveres et show i allerbedste Lullebi-stil. De trofaste lyttere ringer igen ind eller har på forhånd skrevet til Radio Rita og ønsket deres favoritnummer fremført specielt denne aften, hvor det hele går live – og intet må gå galt!
 
Igen er det Ida Jalk, der har sat showet og udvalgt forestillingens numre, der rækker vidt i vores sangskat lige fra de gamle hæderkronede Shu-bi-dua, Keld and the Donkeys, Lone Kellerman, Roger Whittaker og mange, mange flere.
Dørene åbnes en time før forestillingen, og det samme gør Lullebibaren, hvor et veloplagt hold aftenen igennem sørger for frisktappet fadøl, vin og vand, m.v.
På gensyn til Lullebiernes forårsforestilling!

Radio Rita - Sange om byer datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Radio Rita - Sange om byer i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger