Rasmus Walter billetter

Bliv fan

Siden Rasmus Walter debuterede på dansk i 2011 med singlen ”Dybt vand”, er det i den grad gået slag i slag. Han har kunnet fejre guld på alle sine tre soloalbums og han har haft stribevis af radiohits. I 2015 var han den 4. mest spillede danske komponist på radio. Hans koncerter er stort set altid udsolgte, og i sommer var han for første gang med på Grøn Koncert.

Den 4. november er Rasmus Walter aktuel med albummet ”Himmelflugt”, hvor han giver sig tid til at stoppe op og minde sig selv om at nyde livet i nuet. 

Mit fjerde album ”Himmelflugt”, handler om at stoppe op og kigge på de ting, der har været og er. At tage et skridt tilbage og tage det hele ind. At eksistere i nuet og nyde det - uden konstant at være på jagt efter det næste fix. Det er for ofte at jeg selv og folk omkring mig tager livets gode ting for givet, og vi glemmer tit at sætte pris på dem selvom vi står lige midt i dem. Så det er en slags kærlig reminder til mig selv og dem som lytter. ”Himmelflugt” er en oprigtig og ærlig beskrivelse af hvor jeg er lige nu. 


Siden albummet ”Lige Her Lige Nu” fra 2013 har Rasmus Walter arbejdet sammen med produceren Søren Mikkelsen. Hvis man lytter de tre album igennem, som de har lavet sammen, er det ret tydeligt at musikken, sangskrivningen og produktionerne har flyttet sig. Rasmus fortæller om rejsen:

Albummet er også en ende på en musikalsk trilogi, jeg har dyrket sammen med min producer Søren Mikkelsen. Vi har siden vores samarbejde startede forsøgt at udvikle produktionerne i en retning. Det har nok først og fremmest været interessant for os, men har samtidig har det rykket mit udtryk længere og længere væk fra den klassiske singer/songwriter tradition som mange af mine sange udspringer fra. Jeg synes vi har formået at putte en masse nye elementer på ”Himmelflugt” uden alt for mange smarte tricks, der fjerner fokus fra essensen i sangene. 

”Himmelflugt” markerer også et andet sporskifte for Rasmus Walter, der på sine tre første soloalbums har skrevet alle sangene alene. På det nye album, er tre af sangene skrevet sammen med andre. Når det nu skulle prøves, var der ingen tvivl om, at det skulle starte med Niclas Genckel Petersen, måske bedre kendt som Nik. Rasmus uddyber:

Jeg har for første gang inviteret andre med ind i sangskrivningsprocessen. I lang tid har jeg haft lyst til at lave og synge sammen med Niclas - høre hans stemme i en helt anden kontekst end det vi normalt kender ham for. Han er en inspirerende musiker og menneske, der har flyttet nogle brikker i hovedet på mig. Vi skrev yderligere en sang sammen og processen med at have en anden sangskriver indover har uden tvivl bidraget til et forandret musikalsk udtryk. Så meget at jeg også endte med at smutte forbi Shaka Loveless og Fridolin Nordsø for at skrive en sang sammen med dem, der også endte på albummet.

Med et nyt album i tasken, der er lavet sammen med gamle og nye bekendtskaber, og med en nyere lyd – tager Rasmus Walter i 2017 på en stor Danmarks tour. Således vil de mange fans få mulighed for at høre de nye sange og naturligvis nogle af de ”gamle” klassikere.

Rasmus Walter datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Rasmus Walter i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger